Bericht geplaatst op:    27 mei 2023

Van 5 tot en met 9 juni kan er in Bosbad Noord-Sleen weer mee gedaan worden aan de Gezonde Zwem4Daagse! Lekker zwemmen in de buitenlucht en iedere avond een heerlijke gezonde snack en een toffe activiteit.

 

Hoe werkt het

Het is het de bedoeling dat je minimaal 4 van de 5 avonden 10 banen zwemt. Dit doe je tussen 18.00 en 19.00 uur. Heb je dat gehaald, dan ontvang je aan het einde van de week een mooie medaille! Daarnaast is er iedere avond rond 19.00 uur een toffe sportieve activiteit. En, om het helemaal af te maken, is er iedere avond een lekkere en gezonde snack.

 

Tijdens de Zwem4Daagse zijn er de volgende activiteiten:

 

Maandag:            Schatduiken

Dinsdag:               Activiteit met de buurtsportcoach

Woensdag:          Bootcamp op het veld: Fitkids van Move&Fit by Caro&Alet

Donderdag:         Een proefles van de reddingsbrigade

Vrijdag:                Stormbaan in en om bad, verloting en disco

 

Voor wie is het?

De Gezonde Zwem4Daagse is voor iedereen tot en met 17 jaar met minimaal een A-diploma.
Volwassenen kunnen natuurlijk ook zwemmen voor een Zwem4Daagse-medaille; zij moeten 20 banen zwemmen. Er kan door ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, etc. ’s avonds worden meegezwommen met de kinderen of dit kan tijdens de uren voor baantjes zwemmen. (Let op: hiervoor  zijn ’s avonds aangepaste tijden in verband met de activiteiten voor de kinderen.)

 

Hoe doe je mee?

Je kunt een deelnemerskaart voor de Gezonde Zwem4Daagse kopen via de website van het Bosbad. (www.bosbadnoordsleen.nl/activiteiten/zwem4daagse)

Je betaalt hiervoor eenmalig 9 euro p.p.. Via de mail ontvang je dan de deelnemerskaart. Deze moet je uitprinten en meenemen naar het bad.

 

Kun je gebruik maken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar betalen voor de Gezonde Zwem4Daagse. Het Bosbad zorgt dan dat je z.s.m. de deelnemerskaart krijgt gemaild.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Ga terug naar overzicht