“Bouwmarkt Schoonoord zoekt een hulpkracht voor de zaterdag en vakanties! Ben je klaar met school en zoek je een bijbaan? Verveel je je thuis? Wil je wat leuks te doen hebben zonder al te veel verplichtingen? Zijn de kinderen de deur uit en heb je tijd over? Kom dan gezellig bij ons werken!
Kom langs bij de winkel of stuur een e-mail naar info@bouwmarktschoonoord.nl.
Zie we jou straks bij ons komen werken?”

——————————————————————————————————————————————————————-

 

 

———————————————————————————————————————————————————————-

Striedhouldt Catering heeft werk voor je op Park Kuierpad in Wezuperbrug.

Vorig jaar heeft Striedhouldt de catering verzorgd op het Park, wat ze met veel plezier gedaan hebben.
Nadat de bedrijfsactiviteiten lang tijd stil gelegen hebben, waren ze blij met deze aanvraag.
Vanaf Pasen gaat Striedhouldt weer open met een eigen mobiele stand waaruit ze waaruit ze patat, snacks, broodjes, fris, bier en ijsjes verkopen.
Het cateringbedrijf staat veel op evenementen, festivals en party’s. Er is veel werk, vooral op Park Kuierpad, vandaar dat ze extra hulp zoeken op deze locatie.
In de zomer zijn ze dagelijks geopend. Kijk voor de openingstijden op de Facebookpagina van Striedhouldt, snackbar Kuierpad.
Of je nu een bijbaan zoekt voor af en toe,  of liever vast werk hebt voor of meer dagen per week, Striedhouldt gaat graag met je in gesprek.Aanmelden kan via app 06-10907954 of per mail info@cateringuitdrenthe.nl voor meer informatie over Striethouldt catering www.cateringuitdrenthe.nl

 

———————————————————————————————————————————————————-

Bospark Aagjeshoeve

Vacature Alert

Wij zoeken een betrouwbare schoonmaaktopper, met oog voor detail!

Bospark Aagjeshoeve is een kleinschalige, gezellige familie camping in de bossen van Schoonoord. We hebben kampeerplaatsen met privé sanitair, 2 veldlodges en camperplaatsen. Samen met ons werk je op het park om het sanitair en de veldlodges gereed te maken voor de gasten.

Het seizoen loopt van eind april tot eind augustus en de werktijden zijn meestal tussen 9.30u en 14.00u op voornamelijk de maandag en vrijdag (ook andere dagen mogelijk).

Ben jij spontaan, gastvrij, proactief en een harde werker? Wij zoeken iemand die flexibel is qua uren en ook last minute inzetbaar kan zijn. Aantal uren in overleg en wisselend afhankelijk van de drukte, ongeveer 6 uur in de week. Ook beschikbaar in de vakantieperiode.

Ben jij, of ken jij, die schoonmaaktopper die wij zoeken? Laat het ons dan weten en plannen we een kennismakingsgesprek!

 

Bel; 0658835572 of mail naar info@aagjeshoeve.nl