Bericht geplaatst op:    5 jul 2023

Persbericht – Het is weer bijna zover! Wildman Run 2023
Op 9 september 2023 is het weer zover en staat er een nieuwe editie van de Wildman Run gepland.
De Wildman Run is een gave obstakelrun in en rondom het dorp Sleen, waarbij gebruik is gemaakt van de landerijen en het watergebied. Iedereen kan deelnemen aan deze run, dus ook jij, je familie, vrienden, collega’s en andere kennissen! Oud deelnemers spreken over “de meest ideale locatie om een obstakelrun te organiseren, is echt in Sleen!” en “de vrijwilligers en alle toeschouwers onderweg zijn zo enthousiast en helpen je ook indien nodig”.
De voorbereidingen op deze editie zijn alweer in volle gang. Dit jaar zijn er nieuwe routes, nieuwe afstanden en diverse nieuwe hindernissen uitgestippeld. Dus ook voor iedereen die de Wildman Run eerder gelopen heeft, is dit jaar weer een hele gave nieuwe uitdaging. Wel natuurlijk met dezelfde fantastische sfeer en spectaculaire hindernissen die je van ons gewend bent! De verschillende afstanden zijn dit jaar:

• 1 mijl – kidsrun, met 15 superleuke, grappige hindernissen voor onze jongste Wildman Runners. Je mag de 1 mijl alleen met je vriendjes en vriendinnetjes lopen, maar ook samen met bijvoorbeeld een papa, mama, oom of tante. Voor deze run kan je je als ouder/begeleider inschrijven, hiervoor is een combiticket beschikbaar.

• 2.5 mijl – fun, met 24 superleuke, net iets meer uitdagende hindernissen en een afstand voor iedereen: de wat oudere kids, of natuurlijk volwassenen die vooral voor fun gaan!

• 5 mijl – fit & fun, met 39 leuke hindernissen voor de fitte enthousiastelingen, waarmee jij je vrienden, collega’s, familie, of natuurlijk jezelf kan gaan uitdagen. Een beetje conditie is wel handig, wat de 39 hindernissen gaan je niet in de koude kleren zitten.

• 7.5 mijl – uitdagend & fit, met maar liefst 41 hindernissen en een uitdagende afstand, voor onze sportievelingen die een uitdaging niet uit de weg gaan!

• 10 mijl – technisch & uitdagend, met 53 technische, uitdagende hindernissen voor de echte diehards! De afstand die gemaakt is door en voor survivallers. Is geen hindernis jou te gek?
Loop je vaker obstakelruns of weet jij wat afstanden afleggen inhoudt? Dan is dit de afstand voor jou!

Ga jij de uitdaging aan?! Schrijf je dan snel in via onze website! www.wildmanrun.nl en dan zien we je graag op zaterdag 9 september!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

< Ga terug naar overzicht