Bericht geplaatst op:    22 mrt 2024

Beste Schoonoorders,

Zoals u weet zijn er op 13 en 14 maart explosies geweest op de Brugstraat in Schoonoord. De getroffenen, en natuurlijk het hele dorp, zijn hier flink van geschrokken. Daarom hebben we veel van u gesproken tijdens een inloopavond in het dorpshuis. We vonden het goed om te zien dat er zoveel betrokkenheid is in de gemeenschap. De ‘Opbeurbox’, waarmee de getroffenen een hart onder de riem gestoken wordt, is daar een hartverwarmend voorbeeld van.

Het onderzoek loopt

Tijdens de inloopavond en ook daarna merkten we dat er veel vragen zijn in het dorp. Na zo’n gebeurtenis is het heel normaal dat dorpsgenoten zoeken naar antwoorden. Daarom onderzoekt de politie uitgebreid elke aanwijzing, om zo de feiten boven tafel te krijgen.

Als preventieve maatregel zijn er camera’s geplaatst op verschillende locaties. Ook is er verscherpt toezicht in het dorp.

Contact

Heeft u informatie of heeft u een vraag aan de wijkagent of politie? Bel met 0900 8844. Let er wel op dat u bij spoed altijd belt met 112. Heeft u vragen aan de gemeente? Bel dan met 14 0524.

< Ga terug naar overzicht